Najnovšie recenzie zo sekcie Stolné počítače
- Dobrá kvalita za dobrú cenu
- Klávesnica s malými znakmi, malé nevýrazné svetielko, myš nie je veľmi citlivá na dotyk.
Je menší, zaberá menej miesta, výkonný.
Je menší,zaberá menej miesta. Výborný obraz.
- ok
Hreje sa brutálne. Teploty gpu okolo 80 stupnov a procesora až 88 stupňov, zlé konštrukčné riešenie chladenia, zlý (lacný) chladič procesora.
Časté dropy počas hrania. Obrovský hluk ventilatorov...
Neodporúčam vôbec, vyberte si radšej nejakú skladačku od alzy...
Dobrá herná mašina, testoval som ho na ultra rozlíšení v hre world of tanks a kontroloval teploty cpu jadier a gpu.
Takže max. teploty cpu jadier boli do 48 stupnov a gpu isla na max do 60 stupnov (mal som fixnuté fps na 75), čo si myslim je super...aj pri 250 fps čo tato mašina umožňuje sa teploty nešplhajú do extremu.
Celkove veľmi dobre konštrukčne riešené chladenie. Ventilátory sú tiché a ani pri záťaži to moc nehučí.Za tie peniaze veľká spokojnosť zatiaľ. (Počítač mám týždeň)
- cena / vykon vyborny pomer
Velky herny PC s tazkou a robustnou skrinou, ma v sebe Cooler Master zdroj a Kingston HyperX+ 32 GB RAM, WD Black SSD M2 (toto nebolo na webe vyrobcu).
Ide zatial vsetko ako ma, je to uhladne postaveny stroj, da sa domontovat vodnik na procesor a aj na grafiku, v standarde prichadza z vzduchom chladenymi komponentami. Je lahko konfigurovatelny no prichadza s predinstalovanym SW ktory nemusi vyhovovat vsetkym.
PC funguje podľa očakávania.
Odporúčam
Odporúčam všetkým.
rychlost dodania
- Super cena vykon
- Vypadava mi wifi
- pivot
- doplky v baleni
- slusne parametre
- kompaktny pc pre celu rodinu
- pekny dizajn
Zatial mam za sebou iba prve spustenie a instalaciu nejakych apps no momentalne to vyzera ze lenovo yoga7 aio bola dobra volba. uvieme aka kvalitna bude web cam.
- perfektne zabalene
- dobra vybava. aj drziak pc na stol
- vykon je brutal za tu cenu
- najlacnejsi s i3 12100T v mikroskrinke
- maly adapterik
- vela usb konektorov
- opacna orientacia tlacidiel ako ma Dell
- ked je na stole vlavo na vysku, tak vidim spodok skrinky
pc som zatial neskusal nakolko nema OS. ale vyzera kvalitne, vybava velmi slusna za tu cenu.
OK
Čakám na monitor.
- vsetko dobre
ziadna nevyhoda, perfektne funguje
- Veľmi tichý
- Super výkon aj pri naozaj velkom zaťaži
Naozaj chválim to, že počítač je celkovo veľmi tichý aj pri náročných hrách alebo operáciach. Dobre vybrané komponenty za cenu počítača. Za super detail považujem aj filtre na prach na magnet, ktorých je tam dosť a preto netreba vnútro čistiť skoro vôbec. Výhoda je aj dobrý antivírus ku produktu. Celkovo som spokojný a určite odporúčam aj ostatným zákazníkom. Mám ho iba krátko, ale je bez chýb a nevýhod.
- Bol objednaný pre syna a na jeho hry mu bohato vystačí. Určite odporúčam
- OK
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »